Retourbeleid

Klachten/Retouren

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht omtrent de levering volgens onze procedure regels, zoals hieronder is benoemd, te volgen. Wij doen ons uiterste best om uw klacht zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post.

Onze gegevens zijn:

Adsonline

Nijverheidsstraat 4

7041 GE ‘s-Heerenberg

E-mail: info@adsonline.nl

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

1. Schades of leveringsfouten:

Is het ontvangen pakket incompleet of defect? Meld dit dan zo snel mogelijk, u heeft hiervoor na aflevering 24 uur de tijd. Omschrijf duidelijk wat de schade of het defect is en voeg hierbij zichtbare schade foto’s toe.  Stuur ons een e-mail naar info@adsonline.nl met onderstaande zaken:

  • Een duidelijke omschrijving van het gebrek of de schade. Graag ook een foto met daarop zichtbare schade
  • Een foto van de gehele pakbon, deze bon wordt standaard meegeleverd in uw pakket
  • Vermeld altijd uw naam (of de naam waaronder is besteld) en het ordernummer
  • Na ontvangst van de melding geven wij u reactie, met indien van toepassing de retourinstructies

2. Retournering; defect artikel binnen of buiten de garantieperiode:

Heeft u binnen de garantieperiode een defect artikel, mail ons dan naar info@adsonline.nl met uw gegevens en een korte omschrijving van de klacht. U ontvangt dan via de e-mail instructies.

LET OP: Mocht blijken dat het defect is ontstaan door onjuist gebruik, dan zijn wij genoodzaakt u alsnog de gemaakte kosten op dat moment in rekening te brengen. 

Wilt u een defect buiten de garantieperiode retourneren? Neem dan via de mail contact met ons op.

3. Herroepingsrecht - binnen 28 dagen retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Adsonline geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@adsonline.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

4. Retour instructies:

Producten dienen schoon en compleet retour gestuurd te worden. Stuur indien mogelijk de producten terug in de meegeleverde originele kartonnen doos.

LET OP: het herroepingsrecht wordt niet beperkt door deze voorschriften.

5. Modelformulier voor herroeping

De pakbon en het retourformulier moeten meegestuurd worden voor een correcte verwerking van uw retour, anders kan deze niet in behandeling worden genomen.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Vragen?

 

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Mail ons gerust uw vraag en wij reageren binnen één werkdag.